Neohodnoceno

Pelmeně s kachním masem a hlívou ústřičnou

Knedlíčky plněné mletým kachním masem a smaženou hlívou ústřičnou s cibulí, solí a směsí koření.  

Doporučené omáčky ke kachním pelmením: domácí Aioli s hořčicí a sójovou omáčkou, rajčatová pikantní omáčka nebo klasická zakysaná smetana 

Skladem
Kód: 62
150 Kč
Kategorie: Pelmeně
Hmotnost: 0.5 kg

Knedlíčky plněné mletým kachním masem a smaženou hlívou ústřičnou s cibulí, solí a směsí koření.  

Jak pelmeně vyrábíme

Osmažíme hlívu ústřičnou. Kachní maso nameleme a smícháme s cibulí a hlívou a kořením. Směs vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze.

Příprava pokrmu u vás doma

Doma si pak knedlíčky připravíte velmi jednoduše buď ve vroucí vodě s trochou soli a oleje nebo ve vývaru. Pelmeně před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 4-5 minut a můžete je podávat.

Návrh na servírování

Doporučujeme je doplnit o některou z omáček, které máme v nabídce. K těm s kachním masem se nejvíc hodí domácí Aioli s hořčicí a sójovou omáčkou, rajčatová pikantní omáčka nebo klasická zakysaná smetana. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut.