Pelmeně s kachním masem a hlívou ústřičnou
Knedlíčky plněné mletým kachním masem a smaženou hlívou ústřičnou s cibulí, solí a směsí koření.
Doporučené omáčky ke kachním pelmením: domácí Aioli s hořčicí a sójovou omáčkou, rajčatová pikantní omáčka nebo klasická zakysaná smetana
Kategorie: | Pelmeně |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Knedlíčky plněné mletým kachním masem a smaženou hlívou ústřičnou s cibulí, solí a směsí koření.
Jak pelmeně vyrábíme
Osmažíme hlívu ústřičnou. Kachní maso nameleme a smícháme s cibulí a hlívou a kořením. Směs vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze.
Příprava pokrmu u vás doma
Doma si pak knedlíčky připravíte velmi jednoduše buď ve vroucí vodě s trochou soli a oleje nebo ve vývaru. Pelmeně před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 4-5 minut a můžete je podávat.
Návrh na servírování
Doporučujeme je doplnit o některou z omáček, které máme v nabídce. K těm s kachním masem se nejvíc hodí domácí Aioli s hořčicí a sójovou omáčkou, rajčatová pikantní omáčka nebo klasická zakysaná smetana. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut.