Pelmeně s jehněčím masem

Knedlíčky plněné mletým jehněčím ramínkem s cibulí, solí a směsí koření. 

Doporučené omáčky k jehněčím pelmením: česneková omáčka s koprem, zakysaná smetana. Objednávejte v našem e-shopu spolu s knedlíčky!  

Skladem
Kód: 59
130 Kč
Kategorie: Pelmeně
Hmotnost: 0.5 kg

Knedlíčky plněné mletým jehněčím ramínkem s cibulí, solí a směsí koření. 

Jak pelmeně vyrábíme 

Jehněčí ramínko nameleme a spolu s cibulí a kořením vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze. 

Příprava pokrmu u vás doma 

Doma si pak knedlíčky připravíte velmi jednoduše buď ve vroucí vodě s trochou soli a oleje nebo ve vývaru. Pelmeně před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 4-5 minut a můžete je podávat.

Návrh na servírování 

Doporučujeme je doplnit o některou z omáček, které máme v nabídce. K těm s jehněčím masem se nejvíc hodí česneková omáčka s koprem, nic nezkazíte ani zakysanou smetanou. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut.