Pelmeně s hovězím masem

Knedlíčky plněné mletým masem z hovězího krku s cibulí, solí a směsí koření. 

Doporučené omáčky k hovězím pelmením: zakysaná smetana, houbová omáčka, pikantní rajčatová omáčka. Objednávejte v našem e-shopu spolu s knedlíčky! 

Skladem
Kód: 50
130 Kč
Kategorie: Pelmeně
Hmotnost: 0.5 kg

Knedlíčky plněné mletým masem z hovězího krku s cibulí, solí a směsí koření. 

Jak pelmeně vyrábíme 

Směs mletého hovězího masa s cibulí a kořením vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze.

Příprava pokrmu u vás doma 

Doma si pak knedlíčky připravíte velmi jednoduše buď ve vroucí vodě s trochou soli a oleje nebo ve vývaru. Pelmeně před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 4-5 minut a můžete je podávat.

Návrh na servírování

Uvařené pelmeně doporučujeme doplnit o některou z omáček, které máme v nabídce. K těm z hovězího masa se nejvíc hodí zakysaná smetana, ale určitě zkuste i houbovou omáčku nebo pikantní rajčatovou. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut.