Pelmeně s hovězím masem
Knedlíčky plněné mletým masem z hovězího krku s cibulí, solí a směsí koření.
Doporučené omáčky k hovězím pelmením: zakysaná smetana, houbová omáčka, pikantní rajčatová omáčka. Objednávejte v našem e-shopu spolu s knedlíčky!
Kategorie: | Pelmeně |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Knedlíčky plněné mletým masem z hovězího krku s cibulí, solí a směsí koření.
Jak pelmeně vyrábíme
Směs mletého hovězího masa s cibulí a kořením vkládáme do předpřipravených taštiček z těsta. Ty úhledně vlastnoručně zabalíme a hned po přípravě zamrazíme, abychom Vám garantovali naprostou čerstvost produktů. I z tohoto důvodu je aktuálně nerozvážíme na větší vzdálenosti, ale pouze po Praze.
Příprava pokrmu u vás doma
Doma si pak knedlíčky připravíte velmi jednoduše buď ve vroucí vodě s trochou soli a oleje nebo ve vývaru. Pelmeně před vařením nerozmrazujte a vkládejte je do vody jednotlivě, aby se nepřichytily k hrnci. Poté, co vyplavou na hladinu je povařte ještě 4-5 minut a můžete je podávat.
Návrh na servírování
Uvařené pelmeně doporučujeme doplnit o některou z omáček, které máme v nabídce. K těm z hovězího masa se nejvíc hodí zakysaná smetana, ale určitě zkuste i houbovou omáčku nebo pikantní rajčatovou. Skvělé jídlo máte připraveno za pár minut.